Aktivitetscenter

Kom og vær en del af vores hyggelige fællesskab.

Spille bold i haven

Brogårdshøjcentret er et aktivitetscenter for husets beboere og for udeboende pensionister og efterlønsmodtagere i Gentofte kommune.

Kom og vær med; nyd samværet med andre og dyrk fælles interesser.

Centret tilbyder faciliteter til mange spændende ting og kan frit benyttes af alle medlemmer. Vi tilbyder forskellige aktiviteter såsom glasarbejde, syning, strikkeklub, akvarelmaling, billard, dart, afspænding, cykelhold og meget andet.

Læs også ’Aktiv hverdag’.

Åbningstider

Mandag-torsdag klokken 10-16.
Fredag klokken 10-15.

Alle aktiviteter begynder klokken 10.

Centeret har lukket lørdag og søndag, men du er velkommen til at komme og spise i caféen.

Sæsonen løber fra september til og med maj. Alle er velkomne også i sommermånederne, men her er aktiviteterne primært for husets beboere.

Holdaktiviteter

I menuen kan du se vores holdaktiviteter, hvoraf nogle er i AOF-regi. AOF er en sammenslutning af 100 afdelinger, der gennemfører kurser og uddannelsesaktiviteter i hele landet.

Vi tilpasser løbende vores holdaktiviteter.

Kontingent

Kontingentet er cirka 100 kroner per måned.

Du kan tilmelde sig alle de hold, du kan overkomme, kontingentet er stadig det samme. Dog må du regne med betaling for materialer på nogle hold.

Café Brogårdshave

Vores køkken og café tilbyder middag, kaffe, te og kage, smørrebrød og diverse drikkevarer til rimelige priser. Café Brogårdshave er husets livsnerve. Det er her vi alle samles i dagligdagen enten for at spise, læse avis, tale sammen eller hygge os.

Læs mere om Café Brogårdshave.

Vi glæder os til at se dig.